Rendelési folyamat

A megrendelés és az ár a leadással még nem minősül véglegesnek! Minden esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban meg tudjuk csinálni a kívánt "festményt".

 

1/7

 

Kép feltöltés

Kattintson a képfeltöltés gombra és válassza ki számítógépén / mobil telefonján a kívánt képet.

A kép formátuma lehet: JPG, JPEG vagy PNG.

Amennyiben a kép nem éri el a legkisebb kívánt méretet (minimum szélesség: 1086px minimum magasság: 1086px), úgy a rendszer hibát jelez. Fontos, hogy jó minőségű képet töltsön fel, máskülönben a készülő vászonkép homályos / pixeles lehet.

Ha a kép feltöltés rendben ment és megjelent a zöld pipa a feltöltés gomb mellett, kérjük, kattintson a "Tovább a képstílus kiválasztásához" gombra.

 

 

2/7

 

Képstílus kiválasztása

Amennyiben szeretne valamilyen extra szűrőt (szépia - régies barnás hatás, fekete-fehér, egyedi stílusok) tetetni a képre, úgy kérjük a látható listából válassza ki azt.

Amennyiben szeretné, hogy munkatársaink a képet feljavítsák: Exponálási beállítások, fehér egyensúly, képzaj, élesség javítás úgy kérjük pipálja be a "Kérek képkorrekciót" jelölő négyzetet.

Ha végzett a stílus kiválasztásával, kérjük, kattintson a "Tovább a képadatok megadásához" gombra.

 

 

3/7

 

Képadatok megadása

A illusztrációknál válassza ki, milyen típusú képet szeretne:

  • Normál
  • Rombusz
  • Panel3 fekvő / álló
  • Panel4

 

A típus kiválasztása után egy minta kép egy kanapé felett már látható lesz, segítve ezzel Önt a méret kiválasztásában.

A megjelenő legördülőből válassza ki, hogy mekkora méretben szeretné elkészítettni a vászonképet. (Amennyiben valamelyik panelt választotta, úgy a méret a panel egy részére vonatkozik, az ár pedig a teljes panelre.)

Amennyiben olyan méretet szeretne mely nincs a listában, kérjük a Személyes Adatoknál levő megjegyzés mezőbe írja be, itt pedig válassza ki a hozzá legközelebb állót.

Panelnél lehetőség van nem ugyanolyan méretű képekre is, kérjük a Személyes Adatoknál levő megjegyzés mezőbe írja be amennyiben ilyet szeretne csináltatni.

Ha végzett a beállításokkal, kérjük, kattintson a "Tovább a személyes adatok megadásához" gombra.

 

 

4/7

 

Személyes adatok megadása

Amennyiben a kép készítéshez külön kérése/megjegyzése lenne, kérjük az itt látható megjegyzés mezőbe írja be azokat!

Adja meg kérjük a megrendelő nevét, elérhetőségét és a számlázási adatokat, fogadja el az ÁSZF-et és az Adatvédelmi szabályzatot, majd kattintson a "Tovább az átvételi mód választásához".

 

 

5/7

 

Átvételi mód választására

Válassza ki, hogy valamely üzletünkben venné át elkészült vászonképét, vagy házhoz szállítást szeretne kérni.

Amennyiben házhozszállítást kér, úgy kérjük, adja meg címét. Amennyiben valamelyik üzletünkben szeretné átvenni úgy válassza ki melyikben.

Kattintson a "Tovább a fizetési mód kiválasztásához" gombra.

 

 

6/7

 

Fizetési mód kiválasztása

Kérjük, válassza ki milyen módon szeretné kifizetni vászonképét, majd kattintson a "Tovább a rendelés véglegesítéséhez" gombra.

 

 

7/7

 

Rendelés véglegesítése

Kérjük, nézze át megadott adatait, a kép beállításait mielőtt feladná megrendelését. Amennyiben mindent rendben talál, kattintson a "Megrendelem a vászonképet" gombra.

Az oldal tetejére
Megosztás a Google Plus-on Megosztások